پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

بشار الجعفری:

تنهاراه آرامش سوریه قطع حمایت کشورهای حامی تروریسم ازتروریستهااست

تنهاراه آرامش سوریه قطع حمایت کشورهای حامی تروریسم ازتروریستهااست

نماینده دائم سوریه در سازمان ملل متحد خواستار توقف حمایت کشورهای حامی تروریسم از تروریست ها به منظور بازگشت صلح و ثبات به این کشور شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، نماینده دائم سوریه در سازمان ملل متحد تنها راه پایان درد و رنج مردم سوریه را اقدام کشورهای حامی تروریسم در بازگرداندن تروریست هایشان عنوان کرد.

بشار الجعفری در جلسه شورای امنیت گفت: تنها راه اینکه درد و رنج مردم سوریه پایان یابد این است که کشورهای حامی تروریسم تروریست های خود را (از سوریه) بازگردانند و در این صورت سراسر سوریه رنگ امنیت و ثبات خواهد گرفت.

وی افزود: سوریه بر ضرورت عدم تضعیف مذاکرات آستانه که از حمایت گسترده مردم به عنوان صاحب اصلی تعیین سرنوشت خود برخوردار است، تاکید می کند.

الجعفری گفت: موفقیت تلاش های نماینده ویژه (سازمان ملل در امور سوریه) مرهون پایان دادن به حضور غیرقانونی بیگانگان در سراسر سوریه به شکل فوری و بدون هیچ شرطی است.

نماینده دائم سوریه در سازمان ملل اظهار داشت: توافقات آستانه و سوچی بر حق دولت سوریه و متحدانش در مقابله با گروه‌های تروریستی بدون در نظر گرفتن نام این گروه‌ها، تأکید دارد.

کد خبر 4706063

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha